• Harold Spijkers Videoproducties Online
  • Harold Spijkers Videoproducties Online
  • Harold Spijkers Videoproducties Online
  • Harold Spijkers Videoproducties Online

Videobanden digitaliseren

Wij doen dit op een professionele manier, u film wordt in een professionele video pakket gedigitaliseerd. Vaste prijs per band (onafhankelijk hoeveel materiaal erop staat) Kwantumkortingen bij meerdere tapes.

Wij Leveren uw  film alleen maar op A-merk DVD of USB-stick

Kostenoverzicht
Er kan 2 uur op een DVD , per DVD  komt er € 6,50 euro bij.

Indien gewenst kunnen wij u bestanden beschikbaar maken via harddisk/USB/internet.

Digitaliseren Video tapes naar              USB-STICK – DVD 1
tape
2-4 tapes 5-9 tapes 10-24 tapes 25+ tapes
Video-8, hi-8, (S) VHS, (S) VHS-C,
mini-DV, Digital8
€ 18,00 € 16,00 € 14,00 € 12,00 € 10,00
Panasonic AG-7700

smalfilm digitaliseren

Voor velen van u komt het volgende wel bekend voor; gordijnen dicht, licht uit en gezellig met uw familie de oude beelden (Smalfilm) bekijken van uw huwelijk, de geboorte van uw zoon/dochter of een onvergetelijke vakantie.

Harold Spijkers Videoproducties Online

Uw negatieven of dia’s digitaliseren

Wij werken met moderne technieken en apparatuur om uw foto-negatieven of dia’s (kleinbeeld, APS en middenformaat), maar ook foto’s scant en deze in perfecte kwaliteit op een CD of DVD te zetten. Veilig en duurzaam voor de toekomst. Ideaal voor diaverzamelingen van de familie, vakantie of vereniging. Ook voor professionele doeleinden! Dit alles tegen een prima kwaliteit-prijsverhouding!!! De beste kwaliteit hoge resolutiescans van alle filmformaten en foto’s voor interessante prijzen.

Voor het digitaliseren van uw beeldmateriaal gebruiken we uitsluitend hoogwaardige scanners, welke uw dia’s en negatieven op de beste manier omzetten naar digitale beelden.

Bij Videoproductie Harold Spijkers zijn uw kostbare Dias in goede handen, laat uw beeldmateriaal dus door ons digitaliseren, zodat u het kunt gaan bekijken met het gemak van deze tijd.

Harold Spijkers Videoproducties Online